Vi söker nu en Trädgårdsmedarbetare

Företaget Entreprenad Leo Söderberg AB grundades år 1976 av Leo Söderberg, och ombildades 2010 till ett aktiebolag. Företaget drivs än idag av familjemedlemmar och har ca 25 anställda.Företaget har sitt säte i Vallentuna med kontor i Spånga.

Idag arbetar företaget med Containers, Leosäcken (s.k byggsäck eller storsäck), VA arbeten, dräneringar, snöröjning, sandupptagning samt trädgårdsskötsel m.m.

Vi söker nu en trädgårdsmedarbetare med tillträde snarast som drivs av att självständigt kunna arbeta med olika projekt. Under vinterhalvåret så arbetar vi med att halkbekämpning hos våra kunder.

Vem är du:

En positiv person som ser möjligheter och har förmågan att kunna prioritera.
Du är kommunikativ, har lätt att samarbeta tycker om att skapa nya relationer och är en god lyssnare.
Vidare ser vi att du är en duktig organisatör och har öga för det där lilla extra för att arbeta resultatinriktat.

Vad skall du kunna:

  • Du har minst B-körkort då vi alltid förflyttar oss runt med bil.
  • Trädgårdsutbildning och/eller längre dokumenterad erfarenhet.
  • Ha maskinvana ex, motorsåg, röjsåg samt övriga maskiner och kurser är meriterande

Arbetet:

Som trädgårdsmedarbetare så skall du under vår och sommar sköta våra kunders utemiljöer och skapa vackra miljöer för dem att vistas i. Arbetsuppgifterna består främst av gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, plantering, lövupptagning, skräpplockning, mm. en viss del anläggning kan även förekomma. Under vintermånaderna röjer vi bort snö med traktor samt halkbekämpning.

Då tjänsten även innefattar administration samt mycket kundkontakter är det viktigt att du har god svenska i tal, skrift och förståelse.

 

Start, enligt ök
Arbetstid, heltid/tillsvidare
Lön, enligt ök

Om detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan snarast på order@leosoderberg.se eller använd formuläret nedan.

Back To Top